Kurser och Utbildningar
 

Medlemskap i SSRK krävs för deltagande på kurserna. 
För anmälan och information om kurser, se respektive kurs till höger. 
Betalning för kurs sätts in på bg 5845-8753.
Ange namn och kurs på betalningen.

Hundklubbarnas kontaktperson på
Studiefrämjandet heter Marie Andersson, 
marie.andersson@studieframjandet.se 

Är du intresserad av att gå en kurs eller anmäla Dig till en aktivitet? Eller har du förslag och önskemål på ytterligare kurser? Hör av dig till Utbildningsansvarig via mail till utbildning@ssrkog.com


 
 

Information om Funktionsbeskrivning Retriever (FB-R)

  Nu finns information om den nya funktionsbeskrivningen för Retriever. Klicka på länken så skickas du direkt till SSKK's hemsida där du hittar mer information
Klicka här för mer info.
 

Aktuella Kurser

Nedan presenteras alla aktuella kurser. För att deltaga på SSRK´s kurser skall du vara medlem om inget annat anges för den speciella kursen.

 


Foto: Evelina Rennes

 

Apporteringskurs för retriever med Bolly Ronacher 11-12 juni

Detta är en aktivitet som vänder sig till dig som varit funktionär i SSRK Östergötlands verksamhet under 2021, 2020 eller 2019. I mån av plats kan även andra deltaga. För funktionärer lämnar SSRK Östergötland en större rabatt.

Bolly, som kommer från Hagfors i Värmland, är en av Sveriges främsta kursledare inom retrieverjakt. Han har ett mjukt och trevligt sätt att både lära ut och föra sina hundar och har under åren som retrieverägare fört fram flera champions inom två olika retrieverraser.

Helgen är uppdelad i ett förmiddagspass för nivå nkl och ett eftermiddagspass för ökl/ekl

För deltagande i nkl ska du ha en hund som kommer på inkallning och villigt apporterar. Här passar hundar som startat i nkl eller som ännu inte startat men har kommit en bit på vägen. För deltagande i ökl/ekl-gruppen ska du ha en stoppsignal på din hund och ha börjat träning av dirigeringstecken.

Var: Åtvidaberg
Antal deltagare: ca 8 per grupp
Pris/pass: För funktionärer 250 kr, för övriga 600 kr

Anmälan: Först till kvarn gäller. Du anmäler till Anna-Karin Hedman på utbildning@ssrkog.com. Beskriv i mailet vilken dag du helst vill gå och på vilken nivå ni befinner er och var och när du varit funktionär.
Betala in avgiften till bankgiro 5845-8753 när ni fått bekräftelse på att ni kommit med. Märk betalningen med ditt namn.

 
 
 
 
 
 
Copyright SSRK Östergötland

 

 Design 2012 ©Webbans Illustrationer