Spanieljaktprov

Här är årets ordinarie prov listade.
Utförligare information finns att få i SSRK-prov för varje enskilt prov


Årsprogram Spanielprov 2022

Höst Fältprov spaniel, ökl.

 

Funktionsbeskrivning spaniel: Läs mer här

Eftersom vi har en Östgöte som utmärkt sig på JIS-cupen bad vi honom skriva lite om tävlingen. Här nedan hittar du Peter Lannings berättelse. Stort Grattis Peter och Maxi önskar SSRK Östergötland:

 

”Den 15 augusti avgjordes JIS-cupen i Enköping i regi av JIS ( Jaktspaniels i Sverige) som är en underorganisation till SSRK. Det är ett workingtest för spaniels, där man tävlar både individuellt och i lag. WT:et är upplagt så att hundarna kan  bedömmas i sitt arbete på fältet och i apportering. Alla går samma runda. Det är tre apporter med skott som ska hämtas in. Två är markeringar där den ena föll på ett fält med högt gräs i medvind och den andra apporten gick över ett hinder. Den tredje var dold och där bedöms dirigeringen till apporten. 28 ekipage startade och både springer och cocker deltog. Domare var Torbjörn Augustinsson Jag startade med Maxi (Jägarfamiljens Canary Reed) och blev glatt överraskad då vi stod som vinnare individuellt och var med i vinnande lag.

Peter Lanning

 

 

 

 Anmälningsuppgifter
Spanieljaktprov 
Avgifter 
 
Vattenprov: 450:-
Fältprov: 700:-

Med reservation för fler ändringar, fastställda av SSRK HS.
Inbetalning på bankgirokonto: 5845-8753 SSRK Östergötland.

Alla anmälningar går genom SSRK Prov. Klicka in dig på vinjetten nedan. Skapa dig ett konto där och anmäl sedan på ett lättsamt sätt. Du kan välja att betala med kort inom systemet eller till avdelningens konto. 


 Regler och anvisningar
Regler fält o vattenprov
RoA (rev 1/1 2012)
Regler Nybörjarprov
C-prov spaniel (WT)

 

 

Copyright SSRK Östergötland

Mail webbadmin Eva

 Design 2012 ©Webbans Illustrationer